services.jpg
Baltringer Kft. - Naperőművek - Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek kiépítése

solar-system-2939551_1280.jpg

HMKE Napelemes rendszerek

Magyarországon területének nagy részén (60-70%), az évi napsütéses órák száma 2000-2200 óra. Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy a napelemeket hatékonyan tudjuk működtetni, és megfelelő mennyiségű energiát tudjunk előállítani. Cégünk egyik főtevékenysége az 50 kW alatti, hálózati méretű kiserőművek tervezése és kivitelezése, melyekhez a helyszín sajátosságaihoz képest polykristályos, vagy monokristályos napelemeket használunk.

solar-panel-1393880_1280.png

Legyen szó magánépületről, vagy ipari létesítményről, cégünk olyan komplex szolgáltatást nyújt, ami teljesen megfelel az elvárt követelményeknek. A megkeresés után felmérjük az adott épület állapotát és a tető felületét és megkezdjük a rendszer tervezését. Ezzel egy időben elindítjuk az elektromos hálózatra történő csatlakozás ügyintézését.

Slider_14.jpg

Azért van szükség arra, hogy a folyamat legelején elkezdjük a csatlakozás előkészítését, hogy a kivitelezés végeztével azonnal rá tudjuk kapcsolni a rendszert az elektromos hálózatra. Esetenként 1-2 hónapot is igénybe vehet az engedélyek beszerzése. Rendszereinkbe kiváló minőségű napelem paneleket, tartószerkezetet és invertereket építünk be, figyelembe véve az ügyfél igényeit.

growatt.png
Fronius-Logo.png
abb.png
Sticker_zimmermann_logo_2.png
saj.png
huawei2.png
Schletter_Logo.png
cropped-SUNRISE_LOGO-6.png
qcell.png
sy_09.png
png-clipart-k2-systems-gmbh-voltaic-system-solar-panels-solar-power-voltaics-energy-text-trademark.png
Suntech_Power_logo.png

Kérje ajánlatunkat!

    Pin It on Pinterest